Top Tourist pocetna strana
Bookmark and Share
Top Tourist je autobuska kompanija koja se bavi prevozom putnika duže od 30 godina na međunarodnim putevima. Uspesno se bavi prevozom putnika od 1989.g. kada je započela da povezuje južnu i istočnu Evropu.

Top Tourist danas ima redovne linije za Austriju, Rumuniju Švedsku i Dansku, kao jednom dnevnom, radnim danima, EKSPRES linija Kladovo – Beograd.

Vozni park Top Tourist-a sastoji se isključivo od visokokvalitetnih, turistickih autobusa najmoćnijeg evropskog proizvođača SETRE, koji zadovoljavaju najviše svetske i evropske standarde.

Putovanje do Beograda će Vam biti udobnije samim saznanjem da su naši autobusi opremljeni toaletom, klimom, tv i audio opremom. Trudeći se da Vam putovanje bude što udobnije, naše ljubazno osoblje autobusa će Vas u toku vožnje poslužiti kafom.

Održavanje i servisiranje voznog parka Top Tourist-a obavlja se u moderno opremljenom servisnom centru u Danskoj i Švedskoj.

Ponos firme svakako su naši visoko obrazovani turistički i saobraćajni radnici, profesionalni i stručni u svojoj oblasti i verni i firmi i našim korisnicima.

Top Tourist poseduje sopstveni, posebno kreirani i usavršeni kompjuterski sistem, koji vam pored rezervacije karata za inostranstvo omogucava i kupovinu istih putem interneta.

U saradnji sa Air Serbijom-om, Top Tourist je dobio direktan pristup sistema, i uz kupljenu avionsku kartu u ”Top Tourist”-u u Danskoj, omugoćio Vam prevoz svojim najmodernijim minibusevima sa klimom do aerodroma u Beogradu za samo 4 sata po veoma povoljnoj ceni.

Naša kompanija se takođe bavi i iznajmljivanjem autobusa i minibusa za destinacije po vašoj želji, najmodernijim vozilima i po najpovoljnijim cenama u Srbiji.

U sklopu naše kompanije nalazi se i moderno opremljena autobuska stanica u Kladovu, u kojoj se dok čekate prevoz možete opustiti uz ljubaznu uslugu osoblja Top Sport cafe-a.

Top Tourist svim putnicima od srca želi srećan put, udobno i brzo putovanje!